Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка

firtka.if.ua

Понеділок, 25 липня 2016, 11:34

На Львівщині затримали злодіїв, що обікрали квартиру загиблого учасника АТО

крадіжка

Двоє підлітків обікрали квартиру загиблого бійця АТО на 40 тисяч гривень просто під час похорону.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Поліцеські затримали зловмисників, що поцупили гроші та інше майно із квартири 58-річного жителя міста Золочівякий 18 липня загинув у зоні АТО під час ворожих обстрілів між Зайцевим і Майорським у Донецькій області.

Крадіями виявились двоє хлопців віком 14 та 15 років.

Зазначимо, 22 липня підлітки обікрали помешкання на вулиці Набережній у Золочеві, де й живе родина військового, похорони якого відбулися цього ж дня у Львові.

Зловмисники потрапили у квартиру, пошкодивши вікно. Відтак вони викрали планшет "Самсунг", мобільний телефон тієї ж марки, 3100 гривень, 100 доларів та 70 євро. Загалом підлітки винесли з дому майже 40 000 гривень.

Крадіїв упіймали вже на наступний день. Як встановили правоохоронці, підлітки добре знали загиблого бійця і його родину.

Більше того, їм було відомо, що цього дня відбудуться похорони 58-річного чоловікаякий раніше працював адвокатом і навіть допомагав одному з хлопців юридичними консультаціями.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. На зловмисників чекає позбавлення волі терміном від 3 до 6 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.