Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Понеділок, 25 липня 2016, 12:43

Діти загиблих учасників АТО навчатимуться у вишах безкоштовно

учасники АТО

Кабмін ухвалив постанову «Деякі питання вступу до ВНЗ окремих категорій громадян».

Про це йдеться на офіційному інтернет-представництві Петра Порошенка.

Згідно з документом, дітей загиблих учасників АТО зараховуватимуть на навчання до вищих навчальних закладів за кошти, передбачені у держбюджеті. 

Як зазначив Перший заступник Глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук, таким чином Кабінет міністрів виконав норму Указу Петра Порошенка «Про невідкладні заходи щодо забезпечення додаткових соціальних гарантій окремим категоріям громадян».

«Відтепер діти, чиї батьки або один із них загинули під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність, або померли внаслідок поранення чи контузії, зараховуються на навчання до вищих навчальних закладів в межах обсягів державного замовлення», – заявив Віталій Ковальчук.

На думку Віталія Ковальчука, виконання згаданого указу значно посилить гарантії соціального захисту учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей.

Нагадаємо, на Львівщині учасники АТО отримали понад 4000 земельних ділянок. А загалом в Україні бійцям АТО виділили понад 10 000 земельних ділянок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.