Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

збір урожаю

kherson.life

Вівторок, 26 липня 2016, 12:19

На Львівщині зібрали понад 90% урожаю ячменю

збір урожаю

У восьми районах області вже завершили збирати озимий ячмінь.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

"Станом на сьогодні вже обмолотили понад 80 тисяч гектарів усіх ранніх зернових культур, а це 31% площі посіву", – розповіла директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської Облдержадміністрації Наталія Хмиз.

За її словами, на Львівщині зібрали 387 тисяч тонн зерна. А в Бродівському, Буському, Городоцькому, Дрогобицькому, Жовківському, Миколаївському, Перемишлянському та Сокальському районах області повністю завершили молодитити озимий ячмінь.

Зазначимо, показників високої урожайності ячменю досягнули у сільськогосподарських підприємствах ТзОВ "Галичина Захід" – 70,8 центнера з гектара з площі понад 0,6 тис га,  ПП "Західний Буг" – 68,8 ц/га з 5,2 тис га, ТзОВ "Агро ЛВ Лімітед" – 63,3 ц/га з 5,1 тис га, фермерських господарствах "Перлина" Рдехівського району – 100 ц/га, "Сяйво Стрий" Стрийського  району – 62,3 ц/га.

Нагадаємо, цими вихідними на Львівщині сталась пожежа на ТзОВ "Агро ЛВ Лімітед". Вогонь знищив пшеничне поле площею 35 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.