Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЦНАП

city-adm.lviv.ua

Середа, 27 липня 2016, 12:58

Відтепер оплачувати адмінпослуги можна у самих ЦНАПах

ЦНАП

Термінали для оплати встановили вже у трьох ЦНАПах Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтепер мешканці Львова та області можуть сплачувати за адмінпослуги безпосередньо в Центрі надання адміністративних послуг через термінали Ощадбанку.

Для цього співробітник центру вводить назву потрібної послуги та суму платежу, а реквізити проставляються автоматично. На підтвердження оплати клієнт отримує чек.

Таку ідею реалізовують у межах пілотного проекту Ощадбанку. Наразі термінали встановили у ЦНАПах на вул. К. Левицького, 67, пр. Червоної Калини 72а, вул. М. Хвильового, 14а.

"Реалізація проекту для львівського ЦНАПу щодо можливості оплати адмінпослуг на місці однозначно спрощує життя громадян та суттєво економить їхній час, який вони раніше витрачали на пошук банківської установи для здійснення платежу", – розповіла начальниця управління торгового еквайрингу Ощадбанку Наталія Войтович.

Зазначимо, у ЦНАПах можна скористатись послугами різних державних структур, зокрема отримувати відомості з державного земельного кадастру, сплачувати адміністративні збори за проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, відповідних змін даних про фізичних та юридичних осіб тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.