Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний заклад

lv.npu.gov.ua

Середа, 27 липня 2016, 13:19

У Дрогобичі викрили підпільний гральний заклад

гральний заклад

Маскуючись під інтерактивний клуб, у закладі насправді надавали азартні послуги.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці виявили незаконний заклад у Дрогобичі на вулиці Самбірській, 82.

Ззовні нежитлового приміщення організатори грального "бізнесу" розмістили вивіску інтерактивного клубу. Втім насправді всередині цілодобово надавали відвідувачам доступ до участі в азартних іграх та виплачували грошову винагороду від гри.

Клієнтами підпільного грального закладу, який працював у закритому режимі поблизу місцевої автостанції, були лише "свої" відвідувачі. Посторонні не могли потрапити всередину, оскільки вхідні двері постійно зачиняли на замки.

Тож відповідно до рішення суду у приміщенні грального закладу провели обшук. Правоохоронці вилучили 6 системних блоків з інстальованим програмним забезпеченням, чорнові записи, а також 965 гривень, які отримали від надання азартних послуг.

Всю вилучену техніку направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення комп'ютерно-технічної експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.