Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ділянка з водоймою

loda.gov.ua

Середа, 27 липня 2016, 14:47

На Львівщині здали в оренду 6 земельних ділянок із водоймами

ділянка з водоймою

З початку року на аукціонах продали право оренди на 6 земельних ділянок разом із водними об'єктами за 165 тисяч.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Як зазначив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Руслан Гречаник, за лоти вдалось виручити рекордних 165 тисяч гривень, які вже поповнили місцеві бюджети.

Продані в оренду об'єкти з водоймами розташовані у Жовківському, Бродівському, Кам’янка-Бузькому, Перемишлянському та Сокальському районах. Їхня загальна площа – понад 70 гектарів.

Руслан Гречаник також наголосив, що минулоріч від оренди 1456 водних плес, які не продали на аукціоні, до бюджетів усіх рівнів надійшло усього 150 тисяч гривень.

"Аналізуючи ці результати, можна зробити єдиний висновок: надання в оренду водних об'єктів на земельних торгах дає значну кількість позитивних результатів. Йдеться не лише про фінансової переваги, а й про ефективне та раціональне використання водного об'єкту, прозорий механізм та вільний доступ учасників до аукціону, а також здійснення та забезпечення належного контролю за якістю вод", – зауважив Руслан Гречаник.

Наразі у департаменті екології також готують документація на ще 39 водних об'єктів. Право оренди на них вже незабаром виставлять на аукціон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.