Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пилорама

Четвер, 28 липня 2016, 18:46

СБУ відпилорамила дрогобицьких тартаківців

Пилорама

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією та фіскальною службою викрили у Дрогобицькому районі Львівщини незаконну діяльність трьох пилорам.

Про це повідомила прес-служба УСБ України у Львівській області.

Під час обшуків на території пилорам правоохоронці виявили понад 600 м³ деревини. За висновком профільних фахівців сто тридцять кубічних метрів з неї деревина цінних порід, зокрема дуб, ялиця, модрина.

На більшу частину виявленої деревини власники пилорам не змогли надати жодних документів. Решта мала маркування, яке не відповідає даним внесеним ділками до електронного обліку лісопродукції. Співробітники спецслужби встановили, що одна з пилорам взагалі не мала дозвільних документів для діяльності.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 246 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, що журналісти Варіантів у рамках проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини" зафіксували масові вирубки лісу в Дрогобицькому районі. Про це йдеться у публікації З Карпат падав, у Прикарпатті приземлився.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.