Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

П'ятниця, 29 липня 2016, 11:16

За півроку на Львівщині вирізали майже 7 тисяч га деревини

вирубка дерев

При цьому лісгоспи області заготовили більше 460 тисяч м3 деревини.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

У державних лісогосподарських підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства з початку року здійснили різні види рубок на площі 6800 га. 

Як повідомив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, до насаджень, пошкоджених шкідниками, унаслідок стихійних явищ та техногенних впливів, застосували суцільно-санітарні рубки.

Таким чином вдалось очистити 271 га лісу та заготовити деревини загальною масою понад 85 тисяч м3. 

Задля вирощування високопродуктивних, біологічно стійких лісів підприємства управління здійснили так звані доглядові рубки на площі 2082 га, загальною масою майже 36 тисяч м3.

Також очистили ліс у місцях, де росте молодняк, для освітлення та прочищення – на площі 1269 га з вибіркою понад 14 тисяч м3.

Нагадаємо, просто під Львовом завдяки махінаціям вирубують здорові буки.

А активісти, які ведуть боротьбу з варварською вирубкою лісів, вимагають звільнити Анатолія Дейнеку з посади начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Також сайт Львівського лісгоспу визнали найвідкритішим до рубок. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.