Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Укрспирт у Воютичах

Прес-служба ЛОДА

П'ятниця, 29 липня 2016, 12:28

Укрспирт незаконно викачував воду в Сокальському районі

Укрспирт у Воютичах

Розпочато судовий розгляд позову прокуратури Львівської області про стягнення до бюджету 33 млн грн з державного підприємства "Укрспирт"

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Ухвалою Господарського суду Київської області порушено провадження у справі за позовом прокуратури Львівської області до ДП "Укрспирт" про стягнення 33 млн грн  збитків, завданих державі внаслідок незаконного видобутку та використання надр.

Підставою для пред’явлення позову стало те, що впродовж тривалого періоду часу держпідприємство "Укрспирт" за відсутності обов’язкових дозвільних документів, а саме дозволу на спеціальне водокористування та користування надрами на території Сокальського району Львівської області із двох власних артезіанських свердловин незаконно видобуло близько 700 кубометрів прісної води.

Внаслідок таких незаконних дій державного підприємства бюджет  недоотримав  мільйони коштів.

Нагадаємо, що минулого року за аналогічне порушення суд зобов'язав ДП "Укрспирт" виплатити 20 млн грн за незаконний видобуток підземних вод у Городоцькому районі

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.