Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

П'ятниця, 29 липня 2016, 12:07

У львівських маршрутках і надалі буде спекотно

львівські маршрутки

У львівських маршрутках кондиціонери можуть з'явитись лише після впровадження електронного квитка.

Про це повідомило приватне приємство "Успіх БМ", що здійснює пасажирські перевезення.

Сьогодні немає можливості обладнати автобуси кондиціонерами, оскільки сама техніка та її встановлення є дороговартісною. Більше того, за літній період кондиціонери не зможуть окупитися, адже кількість пасажирів у цей час суттєво зменшується.

Натомість обладнати кондиціонерами маршрутки цілком можливо після впровадження електронного квитка. 

«Із введенням в дію електронного квитка зміниться система обігу коштів за надання транспортних послуг. Водій не збиратиме гроші за проїзд, адже пасажири оплачуватимуть картками. Ці кошти надходитимуть на рахунок комунального підприємства, яке, відповідно, оплачуватиме нам нашу роботу. А це сприятиме тому, що перевізник, при прозорій системі впровадження е-квитка, матиме змогу інвестувати у транспортну галузь міста. Відповідно пасажири отримуватимуть послуги вищої якості», – розповів директор підприємства «Успіх БМ» Юрій Мельник. 

За його словами, наразі вкладати перевізникам кошти у транспорт дуже ризиковано, бо умови, в яких доводиться працювати приватним підприємствам, дуже нестабільні.   

«Договір, який укладають із перевізниками, міська рада може розірвати у будь-який час в односторонньому порядку, що нещодавно з нами й відбулося. Ми взяли кредити, придбали для Львова нові низькопідлогові автобуси, а місто раптом вирішило розірвати з підприємством угоду, замість того, щоб дійти до компромісного рішення», – пояснив Юрій Мельник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.