Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Понеділок, 1 серпня 2016, 09:55

Через арешт коштів Укргазбанку Львів залишиться без бюджету

Львівська міськрада

Львівська міська рада тримає бюджетні кошти на рахунку в Укргазбанку.

Про це повідомила прес-служба АБ "Укргазбанк".

Зокрема, департамент державної виконавчої служби Міністерства юстиції наклав арешт на кошти АБ "Укргазбанк" на підставі наказу Господарського суду Києва  щодо стягнення з банку коштів на користь ТОВ "Укрконцепт".

Як зазначають в Укргазбанку, банком не отримано ані постанови про відкриття виконавчого провадження, ані постанови про арешт коштів боржника.

"Керівництво Укргазбанку вкрай стурбоване такою спробою в неправомірний спосіб заволодіти коштами банку (94,94 відсотки статутного капіталу Банку належить Державі, а постановою Кабінету Міністрів України № 83 від 04.03.2015 АБ "Укргазбанк" віднесено до переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави) та вживає у межах повноважень усіх можливих заходів щодо захисту інтересів держави, акціонерів та клієнтів банку", – йдеться у повідомленні банку.

Зазначимо, на рахунку в Укргазбанку є кошти міського бюджету Львова 2016 року. Минулого року банк запропонував найвищі відсотки: 10% на залишок коштів і 20% на депозит. Також усі найбільші львівські комунальні підприємства обслуговують у цьому банку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.