Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

p-p.com.ua

Середа, 1 серпня 2012, 15:06

Туристам у Львові найбільше подобаються архітектура та гостинність

Туристів у Львові найбільш захоплює атмосфера міста, архітектура, гостинність, збережена культура та українські традиції. Про це сьогодні на прес-конференції розповів директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний.


Натомість нарікають найбільше туристи на поганий стан доріг, брак місць для паркування в місті, слабке знання англійської мови мешканцями, поганий стан громадського транспорту та недостатнє піклування про пам’ятки архітектури в центрі міста. Такі дані подає Центр розвитку туризму у Львові. 


За результатами досліджень, проведених Центром, з метою відпочинку та відвідування друзів і родичів приїжджають 90% опитаних, 10% – це бізнес-туристи. Більше, ніж 62% туристів – це молоді люди віком 18-36 років. Найпопулярнішими місцями, які відвідують мандрівники, є Площа Ринок, Високий Замок, Оперний театр, Ратуша та Домініканський собор. Середня тривалість перебування туристів у Львові 1-3 дні.

«Цього року збільшилась кількість самостійних туристів. Вони приїхали не з туристичною групою, не туристичним автобусом і не ті, хто бронював та організовував подорож через туристичну фірму, а просто приїхали сюди самостійно: потягом або власним авто», – розповідає директор ЛКНП «Центр розвитку туризму у Львові» Надія Радченко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.