Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тетяна Чорновол

Середа, 3 серпня 2016, 16:41

Чорновол танком нагадає Садовому про Аврору та долю Керенського

Тетяна Чорновол

Народні депутати вимагають від мера Львова Андрія Садового та "Самопомочі" дозволити профінансувати українські оборонні заводи.

Про це йшлося сьогодні на прес-конференції "Зупинка українських оборонних заводів як наслідок саботажу львівських народних депутатів".

Зокрема, як заявила член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Тетяна Чорновол, фракція "Самопоміч" та Андрій Садовий не підтримують виділення коштів для фінансування оборонних заводів України.

"Якщо нас не почують – будемо пікетувати, у тому числі й міську раду, притягнемо сюди танк Т-72 у стані металобрухту, хай Садовий його сам ремонтує якщо він не допускає кошти на оборонні заводи. Будемо вдаватися до різних заходів", – заявила Тетяна Чорновол.

Натомість секретар Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Іван Вінник вважає, що керівника фракції, яка блокує прийняття відповідних законодавчих ініціатив, водночас не пропонує жодних, які б вирішили це питання, переконувати не потрібно.

"Я впернений, що Садовий гарно володіє не тільки українською мовою, а ще українською думкою, сприйняттям українського патріотизму і захисту української держави, то не думаю, що його треба переконувати", – наголосив Іван Вінник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.