Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

facebook.com

Четвер, 4 серпня 2016, 17:10

За добу на Львівщині виникли чотири пожежі

пожежа

Вчора у Яворівському та Радехівському районі зайнялися суха трава та торф.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області на своїй сторінці у Фейбуці.

Зокрема 3 серпня о 12:31 год виникла пожежа на території в селі Залужжя Яворівського району. Рятувальники ліквідували пожежу сухої трави та чагарнику на площі 2000 кв.м.

О 13:29 год надзвичайники отримали повідомлення про пожежу сухої трави в селі Стоянів Радехівського району. Внаслідок пожежі було знищено суху траву окремими осередками на площі 150 кв.м.

Також о 17:04 год в селі Лопатин Радехівського району на вул. Шевченка, 53 щзагорілася стерня окремими осередками на площі 500 кв.м та було пошкоджено 30 кущів фундука.

Цього ж дня о 11:27 год до ДСНС Львівщини надійшло повідомлення про пожежу торфу в селі Мальчиці Яворівського району. Торф горів окремими осередками на площі 250 кв.м.

Нагадаємо, нещодавно голова Держслужби із надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін назвав підпали ймовірною причиною пожеж на сміттєзвалищах Львівщини та Київщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.