Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

продаж кавунів

regionews.sumy.ua

Понеділок, 8 серпня 2016, 11:13

У Львові у п'ятьох місцях незаконно торгують кавунами

продаж кавунів

Під час обстеження місць сезонної торгівлі баштанними культурами виявлено факти несанкціонованої торгівлі

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, з 26 липня до 3 серпня ЛКП «Муніципальна дружина» та КП «Адміністративно-технічне управління» було проведено обстеження місць сезонної торгівлі баштанними культурами.

За результатами обстежень на вул. Широка – вул. Низинна було виявлено, окрім кавунів, незаконну торгівлю іншими продуктами. Наразі складено адміністративний протокол.

Також несанкціоновану торгівлю баштанними зафіксували на вул. Городоцька, 300 – вул. Збиральна (Залізничний район); вул. І.Пулюя, 2, вул. Наукова – вул. І.Пулюя, вул. І.Айвазовського, 22 (Франківський район).

Товар було вилучено, а складені протоколи скеровано на розгляд у Залізничний та Франківський районні суди.

Нагадаємо, 13 червня виконавчий комітет міськради ухвалив рішення щодо організації сезонної торгівлі кавунами на території Львова, а також погодив місця продажу баштанних.

А 5 липня цього року міськрада вперше провела конкурс з визначення орендаря місць для сезонної торгівлі кавунами та динями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.