Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

facebook.com

Понеділок, 8 серпня 2016, 11:29

На Львівщині виникли сім пожеж сухостою

пожежа

Цієї доби у Жовківському, Пустомитівському, Сокальському, Золочівському, Радехівському, Бродівському районах та у Львові загорілася суха трава.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області на своїй сторінці у Фейбуці.

Відтак, 7 серпня о 14:20 год до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу стерні в селі Бучми Жовківського району. До ліквідації горіння залучили 9 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки, а вогонь знищив стерню окремими осередками на площі 30 000 кв.м.

О 16:41 год надзвичайники зафіксували пожежу сухої трави та чагарнику в селі Липники Пустомитівського району. Внаслідок пожежі було знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 1000 кв.м.

О 17: 50 год до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території у Львові на вул. Стрийська. Вогнеборці ліквідували пожежу сухої трави та чагарнику на площі 35 кв.м.

Цього ж дня о 20:54 год рятувальники отримали повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Берлин Бродівського району. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 2000 кв.м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.