Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

каналізація

Понеділок, 8 серпня 2016, 12:09

У Львові витратять 20 мільйонів на ремонт каналізації

каналізація

Дощову каналізацію зі встановленням гідрозатворів відновлюватимуть у центрі міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіли у відділі капітального ремонту управління інженерного господарства міськради, з середини серпня у центральній частині міста капітально ремонтуватимуть мережі дощової каналізації зі встановленням гідрозатворів.

Наразі один експериментальний гідрозатвор уже встановлено на пл. Катедральній.

З середини серпня роботи розпочнуть виконувати на ділянці, обмеженій вулицями І.Гонти – М.Кривоноса – Замкова – Татарська – Під Дубом – просп. В.Чорновола – Торгова, де на дощоприймачах встановлять 150 гідрозатворів.

"Загалом, визначено 13 ділянок, де планується відремонтувати дощову каналізацію. На кожній з них на дощоприймачах заплановано встановити по 150 гідрозатворів, а загалом на усіх ділянках – 1950 штук», – заявив начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Львівської міської ради Роман Заріцький.

Також є виготовлений проект на ділянці, обмеженій вулицями Городоцька – Т.Шевченка – Я.Мудрого – Є.Озаркевича – Листопадового Чину – В.Гнатюка - просп. Свободи.

На стадії завершення ще 4 проекти на ділянці, обмеженій вулицями Торгова – І.Гонти – М.Кривоноса – В.Винниченка – Руська – Пл. Ринок – П. Беринди – просп. Свободи; на ділянці, обмеженій вулицями Руська – Пл. Ринок – П. Беринди – просп.Свободи – А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Соборна – В. Винниченка; на ділянці, обмеженій вулицями І. Франка – С. Людкевича – Тютюнників – В. Самійленка – Зелена та на ділянці, обмеженій вулицями проспект В.Чорновола, В. Липинського, В. Єрошенка, Хімічна.

Зазначимо, на капітальний ремонт мереж дощової каналізації зі встановленням гідрозатворів з міського бюджету виділено 20 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.