Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мжнародна Академія лідерства

Прес-реліз,   Понеділок, 8 серпня 2016, 13:40

У Львові стартувала Міжнародна академія лідерства

Мжнародна Академія лідерства

Понад тридцять студентів та аспірантів з десяти країн Європи удосконалюватимуть свої лідерські здібності переймаючи досвід від провідних науковців України, ЄС та США.

Урочисте відкриття Академії відбулося сьогодні в головному корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка, де вона і триватиме до 20 серпня.

Навчання складатиметься з практичної та теоретичної частин. Учасникам пропонують широкий спектр курсів, які стосуватимуться проблем управління конфліктами, ринкової економіки, демократії перехідного періоду, специфіки культурного середовища XX століття, ролі ЗМІ у зонах конфліктів, гібридних воєн у демократчиних країнах тощо.

Особливістю Академії є численні гостьові лекторії, у яких візмуть участь провідні аналітики та експерти в галузі економіки інформації та
політології.

Ініціатором проведення "Львівської академії лідерства" є директор Європейських програм Фонду американських студій із США та засновник "AILTE" Метью Квасіборскі. Ідея школи у Метью Квасіборскі виникла після того, як вперше перебуваючи у Львові 29 литопада 2013 року, він побачив активну і провідну роль української молоді у подіях Революції Гідності. Як зазначив Квасіборскі, він довгий час розмірковував як зреалізувати в Україні свій майже двадцятилітній досвід у сфері міжнародної освіти, адже на посади директора Американського інституту політичних і економічних систем (AIPES) особисто переконався у потенціалі української молоді та необхідності сприяти всебічному розвитку лідерських здібностей українців, базуючись на найкращих європейських та північноамериканських практиках.

Організтаорами Академії є Міжнародна асоціація "Вільна Україна" за підтримки дептутата обласної ради Тетяни Бей, а також The Fоundator American Studies, Krieble Foundation, Language of Liberty Institutes, The Freedom and Entrepreneurship Foundation у партнерстві з Львівським національним університетом імені Івана Фарнка, зокрема Центром американських студій університету.

Організатори Академії сподіваються, що участь молоді з Фінляндії, Грузії, Естонії, Латвії, Литви, Чехії, Польщі, Угорщини, Боснії та Грецеговини сприятиме популяризації Львова та України, інтегруючи нашу державу у європейський освітній та суспільний простір.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.