Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

сквер на вул. Японській

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 8 серпня 2016, 16:53

На вулиці Японській у Львові облаштують сквер

сквер на вул. Японській

Сквер на вул. Японській обійдеться місту у 750 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Площа майбутнього скверу – 1531 кв.м. Станом на сьогодні підрядною організацією ТзОВ «Гарантспецбуд-Захід» вже облаштовано понад 430 кв.м.

Вартість усіх робіт  – 1 млн грн, із міського бюджету заплановано виділити на реконструкцію цього скверу 750 тис грн, а роботи завершать на початку вересня.

Як розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин, відповідно до проекту, у сквері змінена конфігурація доріжок, буде облаштована велодоріжка. Також тут облаштують освітлення.

Також у Франківському районі стартували роботи з облаштування громадського простору на вул. Тролейбусна-Володимира Великого за 1200 тис грн.

Також цього року у районі буде облаштовано громадський простір на вул. Пулюя. Наразі тут проводяться роботи із заміни теплотраси.

Зазначимо, у Львові вже облаштовано сквер на вул. Зеленій. Тривають роботи з облаштування громадських просторів на пл. Вишиваного, вул. Ряшівській, вул. Свєнціцького, вул. Морозній, вул. Трильовського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.