Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лариса Малех

Вівторок, 9 серпня 2016, 14:10

Лариса Малех засвітилась у цигарковій контрабанді на Закарпатті

Лариса Малех

Екс-депутатку Львівської міської ради та почесну консулку Угорщини у Львові Ларису Малех пов'язують з "цигарковим скандалом" на Закарпатті.

Про це повідомляє Еspreso.tv.

У травні цього року українські правоохоронці спіймали при спробі незаконно провезти через українсько-угорський кордон майже 60 тисяч пачок цигарок Сергія Ліцишина, чоловіка першого секретаря посольства України в Словачинні Оксани Ліцишин.

Коли правоохоронці спробували оглянути автомобіль, де знаходилась контрабанда, то він заявив, що там знаходиться дипломатичний вантаж, і підтвердив це листом із посольства, який підписала його дружина.

Як виявилось, сім'я Оксани Ліцишин пов'язана із бізнесом Лариси Малех – керівнички Почесного консульства Угорщини у Львові та екс-помічниці депутата від Блоку Петра Порошенка, куми Президента Оксани Білозір, а чоловік Лариси Малех – Петро Малех – почесний консул Бразилії у Львові.

Лариса Малех була заступником голови постійної комісії культури, дозвілля, промоцій, ЗМІ та туризму Львівської міської ради у 2006-2010 рр. куди пройшла у складі політичної партії "Наша Україна".

У 2005 році Малех була членом політичної партії "Християнсько-Демократичний Союз", а з 1990 року працювала головою правління ВАТ "Туристична фірма "Львів-Супутник". 

Додамо, що генеральним консулом України в словацькому Пряшеві багато років працювала екс-заступниця Оксани Білозір у Міністерстві культури України Ольга Бенч.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.