Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт траси Броди-Тернопіль

highways.lviv.ua

Вівторок, 9 серпня 2016, 13:55

На Львівщині триває ремонт дороги Броди-Тернопіль

ремонт траси Броди-Тернопіль

Наразі дорожні підприємства завершили ремонт траси біля села Накваша.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Зокрема, дорожниками було завершено ремонт однієї з двох ділянок автомобільної дороги Р-39 Броди-Тернопіль, а саме з км 20+000 – км 31+586 від с. Накваша до межі Львівської області.

Як зазначили у Службі автомобільних доріг, на ділянці дороги Р-39 км 0+000 – км 20+000 здійснюються роботи з фрезування існуючого покриття, влаштування вирівнюю чого шару асфальтобетону, укріплення узбіч та влаштування кюветів

Усі роботи планують завершити до кінця 30 серпня.

"Асфальтне покриття дороги Р-39 Броди-Тернопіль, протяжністю 31,6 км, протягом останніх років було вкрай незадовільним і потребувало негайного ремонту, адже середня інтенсивність руху цією автодорогою становить близько 2150 автомобілів на добу. Через недофінансування галузі дорогу не ремонтували 23 роки", – наголосили у Службі автомобільних доріг Львівщини.

У обласному бюджеті Львівщини передбачено 5,5 млн грн на ремонт дороги Броди-Тернопіль з подальшим до фінансуванням.

Станом на 8 серпня на ділянці км 0+000 – км 31+586 проведено роботи з холодного фрезування протяжністю 6,56 км, влаштовано основу з додаванням щебенево-піщаної суміші протяжністю 3,97 км та влаштовано 6,56 км вирівнюючого шару асфальту.

Усі роботи виконує підрядна організація ТзОВ "Техно-Буд-Центр".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.