Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний заклад

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 9 серпня 2016, 14:48

За організацію грального бізнесу львів'янина оштрафували на 127 тисяч

гральний заклад

Суд засудив львів'янина за створення грального закладу на вул. Стрийській до сплати штрафу.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, згідно з рішенням суду, організатор грального бізнесу у Львові має сплатити штраф у розмірі 7500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 127,5 тис грн.

Усе гральне обладнання у нього вилучили.

Нагадаємо, під час обшуку у нежитловому приміщенні на вул. Стрийській правоохоронці вилучили 12 системних блоків із інстальованим спеціальним програмним забезпеченням, грошові кошти, виручені від гри, лотерейні білети миттєвої лотереї з однаковим серійним номером, касовий принтер, на якому друкувались лотерейні білети, а також чорнові записи та бухгалтерську документацію щодо діяльності закладу.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.