Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Міністерство юстиції

telegraf.com.ua

Вівторок, 9 серпня 2016, 14:22

В Україні створять спеціальні групи для боротьби з рейдерством

Міністерство юстиції

Міністерство юстиції України ініціює створення спільної з поліцією групи по боротьбі з рейдерством.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як сьогодні на брифінгу наголосив заступник голови Міністерства юстиції з питань державної реєстрації Павло Мороз, йдеться також про можливість отримання свідоцтва права власності на об'єкт на паперовому бланку, щоб подальша реєстрація без такого бланка була неможливою.

"Якщо відбувається рейдерське захоплення, перша інстанція, до якої треба звернутися – це Національна поліція. Ми вже підготували проект і найближчим часом він буде підписаний. Це проект меморандуму з поліцією та органами МВС. Ми хочемо створити спільну групу, яка б ефективно і миттєво реагувала на будь-які рейдерські захоплення, які відбуваються в нашій країні", – заявив Павло Мороз.

За його словами, наразі існує необхідність посилити кримінальну відповідальність заявника і державного реєстратора.

"Як тільки кримінальна відповідальність реєстраторів та заявників буде посилена, як тільки будуть перші випадки арештів рейдерів, я переконаний, що рейдерство в нашій країні зійде нанівець", – додав Мороз.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.