Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

алкогольні вироби

Вівторок, 9 серпня 2016, 15:03

У Львові зросло виробництво алкоголю

алкогольні вироби

Станом на 1 липня у Львові 26,9% усього виробництва припало на харчові продукти, напої та тютюнові вироби.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, у січні-червні 2016 року промислові підприємства Львова реалізували промислової продукції на 14722,3 млн грн або 49,1% від загальнообласного обсягу реалізації.

З цієї частки 53% займала продукція підприємств переробної промисловості, а підприємства з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря реалізували 39,5% продукції, підприємства добувної промисловості і розроблення кар’єрів – 5,8%, підприємства з водопостачання, каналізації, поводження з відходами – 1,7%.

З видів діяльності переробної промисловості найбільше було виготовлено та продано продукції підприємствами з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (3962,4 млн грн), машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання (849,1 млн грн), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (721,6 млн грн).

Нагадаємо, у січні-червні, порівняно з минулим роком, у області виробництво промислової продукції зросло на 1,2%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.