Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Реклама на будові

Вівторок, 9 серпня 2016, 16:38

Більшість забудовників у Львові самовільно встановлює рекламу

Реклама на будові

На сьогодні у Львові лише дві будівельні організації мають дозволи на розміщення реклами, решта встановлює її самовільно.

Про це повідмила прес-секретар ЛКП "Адміністративно-технічне управління".

З початку року таких випадків самовільного розміщення реклами на будовах зафіксовано більше сорока. Порушникам Закону України "Про рекламу" було скеровано вимоги усунути порушення. Частину рекламних конструкцій з огорож демонтували працівники відділу оперативного реагування КП "АТУ".

«Під час демонтажів трапляються ситуації, коли підприємці погрожують інженерам відділу оперативного реагування фізичною розправою, звільненням, викликають поліцію у зв’язку з незнанням законів. У результаті підприємці-порушники знімають рекламні конструкції добровільно, або ж їх демонтовують працівники ЛКП "Адміністративно-технічне управління" під наглядом поліції», – розповідає начальник відділу оперативного реагування Володимир Базилевич. 

«Спостерігаємо, що багато хаотично розміщених рекламних конструкцій виготовлені з дешевої банерної продукції, яка під поривами вітру відривається від огорожі та псує зовнішній вигляд міста», – пояснив начальник відділу нагляду за станом зовнішньої реклами Юрій Теліпський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.