Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

лісове господарство

Середа, 10 серпня 2016, 10:30

Лісгоспи зобов'язали оприлюднити інформацію про лісові ділянки

лісове господарство

Також лісгоспи повинні оприлюднювати інформацію про вирубку дерев та виставляти на аукціони весь обсяг деревини.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Як заявила т.в.о. голови Держлісагентства Христина Юшкевич, надано доручення всім начальникам обласних управлінь лісового та мисливського господарства і керівникам лісгоспів оприлюднювати на сайтах повну інформацію про лісові ділянки, де відбуватиметься будь-яка вирубка дерев, а також – реєстр видачі лісорубних квитків.

"Все має бути відкрито. Це допоможе унеможливити зловживання самими працівниками лісгоспів. За таких умов підробити документи буде складно", – наголосила Христина Юшкевич.

Зазначимо, у лісах буде оприлюднюватися перелік лісових ділянок, відведених для заготівлі деревини у порядку рубок, пов’язаних і не пов’язаних з веденням лісового господарства.

Також оприлюднюватиметься реєстр видачі лісорубних квитків на заготівлю деревини.

"Дала доручення забезпечити виставлення на аукціони з продажу необробленої деревини всього обсягу лісопродукції та чітко дотримуватися механізму продажу деревини. Після аукціонів облуправління повинні розмістити на сайтах виробничі програми лісгоспів. Такі заходи необхідні для забезпечення потреб вітчизняної деревообробної промисловості", – додала Христина Юшкевич.

Нагадаємо, просто під Львовом завдяки махінаціям вирубують здорові буки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.