Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

барком-кажани

Середа, 10 серпня 2016, 16:48

Гравця «Барком-Кажани» запросили у молодіжну збірну України з волейболу

барком-кажани

На початку нового волейбольного сезону гравець ВК «Барком-Кажани» ІванПлясецький отримав виклик у молодіжну збірну України з волейболу.

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

За словами Плясецького, матчі збірної проходили в Іспанії.

"Перший матч ми провели з господарями, яким поступились з рахунком 2:3. Наступна гра була проти німецької збірної, якій наша збірна також поступилась з рахунком 1:3. Заключну гру ми зіграли проти румунської збірної. У цьому матчі нам пощастило взяти три очки і закінчити гру з рахунком 3:1. Далі залишалось лише сподіватися на перемогу німецької збірної над іспанською, яка дала б нам можливість пройти далі", – зазначив Іван Плясецький.

За його словами, вразила гра німецької команди, збірна добре підготувалася до відбору, чого не вистачало українській команді.

Зазначимо, наступна стадія відбору до чемпіонату Європистартує у Болгарії 2 вересня. Суперники – Німеччина, Словенія, Польща та Болгарія.

Нагадаємо, львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» дебютував у Єврокубках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.