Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий садочок

Четвер, 11 серпня 2016, 10:32

У Львові стартує електронна реєстрація дітей у садочки

дитячий садочок

З 15 серпня запрацює нова платформа для електронної реєстрації у дитячі садки Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила в.о. начальника управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, для міста нову платформу електронної реєстрації розробила компанія DSH Software безплатно.

"Ця електронна реєстрація працювала на базі харківської платформи – це була приватна фірма, яка надавала нам послуги. Неодноразово, як завідувачі дошкільних навчальних закладів, так і батьки приходили до нас із скаргами, що щось не працює, не можливо знайти інформації, важко зареєструватися. Тому ми прийняли рішення, що нам необхідно створити міську платформу, на основі якої могли б працювати інші сервіси, в тому числі і електронна реєстрація дітей до дошкільних навчальних закладів", – наголосила Зоряна Довганик.

За її словами, з середини липня до 14 серпня перестала працювати електронна реєстрація на старій платформі, а з 15 серпня входить в дію нова електронна реєстрація.

"Електронні заявки, які були зареєстровані, включно, з 2013 року до липня 2016 року, автоматично будуть перенесені на електронну платформу, яка буде діяти з 15 серпня 2016 року. Починаючи з 15 серпня батьки також матимуть можливість заходячи на свою електронну заявку, виправляти її. Тобто у батьків буде змога, які зареєстровані в один дошкільний навчальний заклад змінити і додати ще 2 дошкільні навчальні заклади. Такі зміни батьки зможуть проводити до 10 травня того року, коли дитина поступатиме у дошкільний навчальний заклад", – відзначила головний спеціаліст із питань дошкільної освіти Наталія Клочко.

Батьки дітей, які не потрапляють у садочок станом на 1 вересня 2016 року, мають право звернутися у відділи освіти з метою перереєстрації електронної заявки у новостворені дошкільні заклади, які будуть функціонувати до кінця 2016 року.

Нагадаємо, на початку липня виконком міськради затвердив рішення про електронну систему реєстрації дітей дошкільного віку у ДНЗ Львова.

Це рішення ухвалено для прозорості зарахування дітей дошкільного віку до садочків міста та визначення послідовності набору дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.