Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Личаківська

stadion.lviv.ua

Четвер, 11 серпня 2016, 14:29

У 2017 році у Львові ремонтуватимуть вулицю Личаківську

вул. Личаківська

Ремонт вул. Личаківської стартує з наступного року, наразі триває реконструкція перехрестя вул. Личаківська – Мечнікова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, у рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж 2-го трамвайного маршруту у 2017 році розпочнуть ремонтувати вул. Личаківську.

А ділянку вул. Личаківської до вул. Мечнікова уже відремонтували у попередні роки.

Наразі після 20 серпня на перехресті вул. Личаківська-Мечнікова мають розпочати роботи з під’єднання нового каналізаційного колектора до діючого.

«Зараз на вул. Мечнікова будуть новий каналізаційний колектор, його необхідно підключити до існуючого, потрібно збудувати нові колодязі і камери. Поки очікуємо на проекти. Можливо, спочатку розпочнемо роботи без перекриття руху, а вже далі проїзд тут буде закритий», – зазначив Олег Береза.

Нагадаємо, вул. Мечникова закрили на ремонт з 14 грудня 2015 року. На цей час було організовано автобусний маршрут №7а, який сполучає центр міста з Погулянкою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.