Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тростянецька громада

bruchwiese.livejournal.com

П'ятниця, 12 серпня 2016, 14:27

На Миколаївщині стартують вибори у об'єднаній громаді

Тростянецька громада

Наступного тижня на Миколаївщині обиратимуть старосту та депутатів Тростянецької об’єднаної територіальної громади.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, 21 серпня у Миколаївському районі відбудуться позачергові вибори старости села Демня і проміжні вибори депутатів Тростянецької об’єднаної територіальної громади у трьох виборчих округах.

За словами начальника відділу адміністрування державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федора Алєйнікова, вибори призначені через дострокове припинення повноважень трьох депутатів і старости.

"Тростянецька сільська виборча комісія зареєструвала 11 кандидатів у депутати і на посаду старости. Дев’ятеро осіб позмагаються за три депутатські місця і двоє за посаду старости с. Демня. Серед кандидатів у депутати переважають чоловіки – їх семеро. Натомість на посаду старости балотується дві жінки. Найстаршому із кандидатів 66 років, наймолодшому – 28. Усі зареєстровані кандидати є самовисуванцями", – зазначив Федір Алєйніков.

Нагадаємо, вперше вибори у Тростянецькій громаді проходили наприкінці лютого. Цю громаду Львівська ОДА зареєструвала у вересні 2015 року. До неї увійшли такі села: Тростянець, Глухівець, Суха Долина, Бродки, Луб'яна, Стільсько, Велика Воля, Дуброва, Ілів, Мала Воля, Красів, Поляна, Тернопілля, Добряни, Демня, Липівка, Заклад.

З усіх новостворених громад області лише 3 є відносно багатими, які мають достатні власні надходження – це Новокалинівська міська (Самбірський район), Тростянецька сільська (Миколаївський район) та Бабинська сільська (Самбірський район).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.