Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

115

Четвер, 2 серпня 2012, 11:18

Олександр Туісов

Туісов Олександр Володимирович 

народився 19 листопада 1981 року  у м. Львові.

Освіта вища:  з 1999 року по 2004 рік навчався у Львівському національному університеті «Львівська політехніка» на факультеті АТХП , спеціальність: автоматизоване управління технологічними процесами, кваліфікація: інженер з автоматизованих систем управління виробництвом. З 2011 року навчаюсь у Навчально – науковому інституті післядипломної освіти національного університету «Львівська політехніка» спеціальність: фінанси та кредит.

Трудова діяльність:  з 2005 року по 2010 рік працював заступником директора  у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Фарматон» .

З 2010 року по сьогоднішній день займаюсь підприємницькою діяльністю у сфері консультування  з питань комерційної діяльності, дослідження кон’юнктури ринку та виявлення суспільної думки.

Громадська робота:

-         в 2010 році був довіреною особою кандидата в депутати районної ради,

-         в 2010 році - організатор проекту «Соціальна аптека»;

Член Партії регіонів.

Одружений.

Склад сім’ї:  дружина – Очеретна Оксана Михайлівна, народилась 19 серпня 1972 року у с. Велюнь,  Дубровицького району,  Рівненської області, лікар дитячий кардіоревматолог,

донька – Туісова Ольга Олександрівна, народилась 22 травня 2008 року.

116 в.о.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.