Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Понеділок, 15 серпня 2016, 18:30

Львівська мерія виділила 16 мільйонів на фінансування проектів львів'ян

Львівська міськрада

Сьогодні Львівська міська рада розпочинає прийом проектів від громади, що фінансуватимуться з бюджету міста у 2017 році.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 15 серпня, згідно з положенням про громадський бюджет, мешканці міста можуть подати до мерії свої проекти, які, за кошти бюджету розвитку, реалізовуватимуть наступного року.

Громадський бюджет Львова складає 16 млн грн, він не може бути менший 1% бюджету розвитку того року, в який подають проекти, а в цьому році бюджет розвитку міста складає 1,6 млрд грн.

До розгляду прийматимуть проекти двох видів: малі – районного значення, вартістю від 20 до 200 тис грн, та великі – вартістю від 200 тис. грн до 3 млн грн. Впродовж року одна людина зможе подати максимум 2 проекти – один великий та один малий.

Щоб подати проекти, авторам необхідно надати на конкурс списки і підписи мешканців: 25 для малого проекту та 50 – для великого.

Прийом заявок стартує 15 серпня і триватиме до 15 вересня. З 15 вересня до 1 листопада подані проекти аналізуватимуть та опрацьовуватимуть Далі, з 1 дпо 15 листопада триватиме голосування, результати якого відображатимуться онлайн. Переможців проектів виберуть до 1 грудня. Їх кількість залежатиме від вартості вибраних проектів. 40% від загальної суми громадського бюджету витратять на великі проекти та 60% – на малі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.