Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

опалювальний сезон

da.lutsk.ua

Середа, 17 серпня 2016, 14:17

Мешканці Львівщини можуть зимувати без гарячої води та опалення

опалювальний сезон

Львівгаз не має грошей на підготовку до опалювального сезону.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Львівгаз».

Станом на 1 серпня теплопостачальні організації області заборгували ПАТ «Львівгаз» понад 20 млн грн за послуги з розподілу природного газу.

Як заявили у «Львівгазі», якщо найближчим часом теплоенергетики не розпочнуть процес погашення боргів, підприємство не зможе повністю здійснити підготовку до опалювального сезону.

«Ми розуміємо, що у тепловиків сьогодні є значні фінансові проблеми. Однак, наше підприємство також повинне виконувати свої зобов’язання. Це, насамперед, підготовка мереж до опалювального сезону для безпечного та безперебійного транспортування газу, виплата заробітної платні та сплата усіх податків», – наголосив голова правління «Львівгазу» Юрій Войсович.

До п’ятірки боржників входять компанії «Бориславтеплоенеpго», «Дрогобичтеплоенерго», «Червоноградтеплокомуненерго», «Залізничнетеплоенерго» та «Львівтеплоенерго».

Відтак, на початок опалювального сезону через борги підприємств мешканці міст можуть залишити без гарячої води та тепла.

«Чинне законодавство чітко регламентує, що у випадку відсутньої оплати за транспортування газу «Львівгаз» повинен припинити розподіл палива таким споживачам. Найзліснішим боржникам будемо змушені призупинити надання послуг», – заявив Юрій Войсович.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.