Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Кам'янка-Бузький район

ua-travel.info

Середа, 17 серпня 2016, 17:53

Найкращим районом Львівщини залишається Кам’янка-Бузький

Кам'янка-Бузький район

Кам’янка-Бузький район уже втретє поспіль залишається лідером серед усіх районів Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 1 серпня у рейтингу соціально-економічного розвитку районів та міст обласного значення на Львівщині окрім Кам’янка-Бузького, лідирують Пустомитiвський та Стрийський райони.

Натомість останні місця отримали Дрогобицький, Сколівський та Старосамбірський райони.

"Найкращими за показниками соціально-економічного розвитку серед міст обласного значення стали Моршин та Трускавець, останні місця посіли – Новий Розділ та Червоноград", – наголосив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів.

Зазначимо, у рейтингу враховується понад 20 показників соціально-економічного розвитку з різних джерел: розвиток промисловості, борги із заробітної плати, робота місцевої влади щодо надання земельних ділянок для учасників АТО, по гарячій лінії 112, функціонування ЦНАПів тощо.

Нагадаємо, у цьогорічному рейтингу за травень та червень Кам’янка-Бузький район також був у лідерах, а серед міст – Львів, Трускавець та Моршин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.