Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

громадський простір

Четвер, 18 серпня 2016, 12:11

На площі Вишиваного у Львові облаштують громадський простір

громадський простір

Стартували роботи з облаштування громадського простору на пл. Вишиваного.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми вносили в проект зміни, оскільки мешканці мали своє бачення щодо розташування конструкцій дитячого майданчика. Там облаштують доріжки, відремонтують підпірну стінку, на дитячому майданчику замінять окремі елементи. Будуть нові лавки та урни. Освітлення буде існуюче, але, за потреби, підсилимо його», – наголосив заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Тривають роботи з облаштування громадського простору на вул.Свєнціцького. Тут влаштували нові доріжки, ще зроблять освітлення.

Відновлюють також простір біля цирку.

«Там виконують бетонні роботи на місці, де буде пам’ятник Б.-І.Антоничу. Замощення площі перед цирком виконане орієнтовно на 80%», – додав Андрій Зозуля.

Нагадаємо, у Галицькому, Франківському, Сихівському, Залізничному, Личаківському та Шевченківському районах міста цього року запланували облаштувати понад 20 громадських просторів та скверів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.