Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Пустомитівський район

loe.lviv.ua

Четвер, 18 серпня 2016, 14:29

Дубневич провалився із створенням Пустомитівської об'єднаної громади

Пустомитівський район

Мешканці сіл Пустомитівського району об'єдналися у Давидівську територіальну громаду.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 17 серпня 2016 року.

У Давидівську територіальну громаду з адміністративним центром у селі Давидів об'дналися 12 сіл.

Зокрема: села Пасіки-Зубрицькі, Горішній Пасіки-Зубрицької сільської ради, села Кротошин Кротошинської сільської ради, села Чишки, Бережани, Соснівка, Волиця Чишківської сільської ради, села Виннички, Гончари, Дмитровичі Винничківської сільської ради, села Давидів, Черепин Давидівської сільської ради.

"Затвердити висновок на відповідність Конституції та законам України проекту рішення щодо добровільного об'єднання територіальних громад", – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, 10 серпня мешканці двох сіл Пустомитівського району прийшли під будівлю Львівської ОДА, протестуючи проти приєднання до Пустомитівської об'єднаної громади.

Зазначимо, у рамках обговорення проекту перспективного плану Пустомитівського району, за пропозицією народного депутата Богдана Дубневича, було вирішено створити єдину Пустомитівську громаду, яка включатиме в себе 41 село. Міська влада цю пропозицію підтримала, а мешканці сіл виступили проти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.