Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

П'ятниця, 19 серпня 2016, 10:21

На Львівщині здадуть в оренду понад 200 земель

земельна ділянка

Інвесторам в оренду пропонується більше 3,9 тисяч га сільськогосподарських земель Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Держгеокадастру у Львівській області.

Наразі є 208 пропозицій оренди земельних діляок загальною площею 3961 га. Найбільші площі с/г земель пропонуються у Дрогобицькому (795 га) та Бродівському (487 га) районах Львівської області.

Також у серпні до переліку було внесено 15 земельних ділянок держвласності, які можна здати в оренду, загальною площею 455 га. 

«Наші працівники постійно оновлюють перелік ділянок, які пропонуємо інвесторам в оренду. Завдяки земельним аукціонам з продажу права оренди с/г земель за межами населених пунктів, проведеним цього року, до місцевих бюджетів додатково надходитиме 1,6 млн.грн. щорічно», – наголосив начальник Головного управління  Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

За результатами земельних аукціонів від початку цього року було продано право на оренду 91 земельної ділянки сільськогосподарського призначення держвласності загальною площею 1707 га, кінцевий розмір річної орендної плати становив 4,9 млн грн, що у 1,5 рази перевищує стартову ціну (3,27 млн грн).

Місцеві бюджети отримають від оренди цих земель 4,9 млн грн щорічної орендної плати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.