Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво

П'ятниця, 19 серпня 2016, 12:55

У Львові збудують нові житлові будинки

будівництво

Сьогодні виконавчий комітет міськради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво і реконструкцію 7 об’єктів у межах міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, йдеться про реконструкцію з розширенням будинку за рахунок прибудови та надбудови на вул. Медової Печери, 52-а, житлового будинку з мезоніном на вул. Машиністів, 11, квартири №22 на вул. Торф’яній, 7 з розширенням за рахунок частини простору горища, квартири №7 на вул. Замарстинівській, 167-а з розширенням за рахунок надбудови мансардного поверху та влаштування консольного балкону.

Окрім цього у мерії дозволили збудувати модульну котельню на вул. Квітовій, здійснити реконструкцію ПАТ «Південьзахіделектромережбуд» на вул. Китайській, 14 під багатоквартирний будинок із вбудованими приміщеннями комерційного призначення.

Також виробничо-торгове підприємство «Бодекс» збудує багатоквартирний житловий будинок з підземним паркінгом на вул. Стрийській, 99-а. Фірмі дозволили знести існуючі тут будівлі.

Виконавчий комітет не проголосував за видачу містобудівних умов на будівництво багатоповерхівки з підземним паркінгом на вул. Боткіна – Перфецького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.