Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ЛКП

Понеділок, 22 серпня 2016, 11:14

Цьогоріч Львів озеленять за мільйон гривень

ЛКП

Восени у місті планують висадити близько 1300 дерев.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, впродовж жовтня-листопада у парках та на вулицях міста планують висадити близько 1300 дерев, понад 300 кущів та 1800 м чагарників для живоплоту.

За словами начальника управління екології та благоустрою міськради Андрія Галушки, на це передбачено близько 1 млн грн: по 95 тис грн – на вуличну висадку у районах Львова та 500 тис грн – на висадку в зелених зонах.

Серед основних саджанців – липа, клен, слива Піссарді, граб, горобина, декоративні кущі, туя, сакура, магнолія, акація тощо. Найбільше – 125 дерев та 13 кущів – висадять в Личаківському районі.

«Мета цієї висадки – створити нові вуличні рядові посадки, а також відновити зелені насадження, відповідно до проектів наших парків. Скажімо, у Стрийському парку ми намагатимемось відновити те, що було створено ще архітектором Рьорінгом, який його запроектував», – наголосив Андрій Галушка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.