Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

інвестиції у Львівщину

Понеділок, 22 серпня 2016, 15:09

Турецька компанія створить на Львівщині нові робочі місця

інвестиції у Львівщину

Турецька компанія "Сімугер" планує працевлаштувати майже 1000 мешканців області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис, турецька компанія "Сімугер" завезла обладнання на завод із виготовлення паливних гранул у Турці вартістю у майже 2 млн грн, що дозволить додатково створити близько 40 нових робочих місць.

"Завезене обладнання – виробнича лінія по виготовленню паливних гранул торгової марки "Флора Захід" на суму майже 2 мільйони гривень. Це обладнання дозволить переробляти відходи від деревообробного виробництва, які досі просто викидалися. Зокрема, йдеться про тирсу, щепу, кору", – наголосив Роман Матис.

За його словами, ТОВ "Сімугер" планує у перспективі створити майже 1000 робочих місць.

Нагадаємо, ТОВ "Сімугер" має на меті створити ще одне лісопереробне підприємств на території Миколаївського району, що також спеціалізуватимуться на виготовленні паливних брикетів, європалетів та пресованої плити з відходів виробництва.

Також у планах – проведення утилізації відходів деревного виробництва та металобрухту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.