Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Винниківська міськрада

Понеділок, 22 серпня 2016, 16:12

Депутата Винниківської мерії звинуватили у корупції

Винниківська міськрада

Суд його оштрафував на 3,4 тис грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, Личаківський районний суд визнав винним у адміністративному корупційному правопорушенні депутата Винниківської міської ради.

Розслідування встановило, що депутат проголосував за прийняття Винниківською міськрадою рішення про продовження терміну оренди землі будівельному підприємству, яке він очолює, при цьому він нікого не повідомив про конфлікт інтересів.

Відтак, депутата оштрафували на 3400 грн, а прокуратура наразі готує позов про розірвання договору оренди та скасування цього рішення.

Також, Галицьки районний суд звинуватив головного спеціаліста одного з відділів соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради у адміністративному правопорушенні.

Зазначимо, посадовець впродовж 2015-2016 років працював за сумісництвом на одному з комерційних підприємств міста, де отримував заробітну плату, порушивши закон щодо обмеження зайняття іншою оплачуваною діяльністю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.