Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Високий замок

Вівторок, 23 серпня 2016, 11:35

Високий Замок відновлять за мільйон гривень

Високий замок

Уже стартували роботи з демонтажу покриття однієї з алей парку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив керівник міського управління екології та благоустрою Львівської міськради Андрій Галушка, у міських парках стартують та тривають ремонтні роботи з відновлення покриття доріжок та влаштування дощової каналізації, ще у кількох – встановлять нові лавки або ж відремонтують старі.

На модернізацію парку "Високий Замок" у міському бюджеті передбачено 1,2 млн грн, а ремонт триватиме до жовтня.

"Ми плануємо відновити тут історичну доріжку, замостивши її бруківкою. Йдеться про 1600 кв.м покриття. Також маємо намір відновити каналізацію", – зазначив Андрій Галушка.

А у парку "Залізна вода" цього ж року планують замостити плиткою ще близько 3000 м доріжок, влаштувати водоприймачі та дощову каналізацію, на що у цьогорічному бюджеті передбачено 3 млн грн, а роботи триватимуть до кінця року.

Окрім цього, ще декілька парків отримають нові та відремонтовані лавки, вартістю 500 тис грн. За словами Галушка, уже відбувся тендер на визначення підрядної організації, відтак роботи розпочнуться у вересні-жовтні.

Нагадаємо, у бюджеті розвитку Львова на реставрацію та консервацію руїн Високого Замку було передбачено 500 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.