Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Золочів

Вівторок, 23 серпня 2016, 18:16

Золочівщина отримала шість мільйонів на ремонт освітлення та благоустрій

Золочів

Цього року на фінансування проектів регіонального розвитку у Золочівському районі передбачено понад 6 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив начальник управління аналізу та стратегічного планування департаменту економічної політики Львівської ОДА Валентина Москаленко, ці кошти розподілені між 29 об'єктами.

Відтак, станом на 23 серпня завершено роботи на 10 об’єктах, на 19 роботи все ще тривають.

Зокрема, у фінансування входить будівництво огорожі дитячого майданчика на вул. Шевченка за 39,9 тис грн, придбання ігрового обладнання для облаштування дитячого майданчика на вул. Вокзальній за 76,2 тис грн, у сквері «Зелений яр» та на вул. О.Пушкіна за 59,1 тис грн кожний.

На капітальний ремонт освітлення вул. Феньвеші, Заріччя, Бродівська – бічна, Дачна, Лідице, Садова, Кривоноса виділено 198 тис грн, а реконструкція зовнішнього водопроводу на території міського парку на вул.Шашкевича обійдеться у 114,4 тис грн.

У селі Гончарівка за 97 тис грн здійснять реконструкцію даху Народного дому, а у селі Підгір'я за 36 тис грн – капітальний ремонт приміщень Народного дому. У селі Трудовач ремонт даху Народного дому обійдеться у 159 тис грн, а на будівництво дитячого ігрового майданчика у селі Золочівка виділено 104 тис грн.

Нагадаємо, на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку цього року виділили більше 600 млн грн, що на 30% більше, ніж у 2015 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.