Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вуличне освітлення

Вівторок, 23 серпня 2016, 16:28

У селах Кам’янка-Бузького району провели вуличне освітлення

вуличне освітлення

Цього року на фінансування проектів регіонального розвитку у Кам'янка-Бузькому районі передбачено понад 20 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив начальник управління аналізу та стратегічного планування департаменту економічної політики Львівської ОДА Валентина Москаленко, ці кошти розподілені між 42 об'єктами.

Відтак, станом на 22 серпня завершено роботи на 14 об’єктах, на 28 із них роботи ще тривають.

Зокрема, завершено ремонти будинку на вул. Незалежності, 36 в Кам’янка-Бузьку за 200 тис грн, приміщення під внутрішній санвузол в ЗОШ І у Старому Яричеві за 129,5 тис грн, даху Народного дому в селі Банюнин за 238,1 тис грн та покрівлі Новояричівського відділення для проживання людей похилого віку за 283,2 тис грн.

Також здійснено реконструкцію вуличного освітлення в селах Деревляни (250 тис грн), Козаки (51 тис грн), Велике Колодно (100 тис грн), Кошаковські (66 тис грн), Рогалі (82 тис грн), від села Долина до села Сілець (100 тис грн).

Проведено капітальний ремонт даху амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Великосілки за 184,1 тис грн тощо.

Нагадаємо, на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку цього року виділили більше 600 млн грн, що на 30% більше, ніж у 2015 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.