Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Тарас Возняк

Вівторок, 23 серпня 2016, 16:14

Тарас Возняк бачить себе новим Возницьким

Тарас Возняк

Післязавтра відбудеться засідання комісії з конкурсного добору на посаду керівника Львівської національної галареї мистецтв імені Бориса Возницького.

Обиратимуть керівника у Міністерстві культури з-поміж трьох кандидатів: донька колишньго директора галареї, виконуюча обов'язки директора галареї Лариса Разнікова-Возницька, громадський та політичний діяч, журналіст-публіцист Тарас Возняк, головний зберігач фондів ЛНГМ ім. Б. Г. Возницького Ігор Хомин. Про це повідомляє портал "Музейний простір".

Шляхом відкритого жеребкування було визначено кандидатури трьох представників від громадських організацій, що будуть включені до складу конкурсної комісії:

Кохалевич Надія Ярославівна, головний інженер товариства "Архбудінвест-Львів", голова Львівської обласної організації Всеукраїнської ліги українських жінок, делегована Всеукраїнською лігою українських жінок

Залевський Вадим Євгенович, директор ТОВ "Часопис "Дух і літера", делегований ГО "Науково-видавниче обєднання "Дух і літера" у Шевченківському районі м. Києва

Бабалик Наталя Миколаївнаделегована Львівською міською громадською організацією "Центр культурного менеджменту".

Позицію колективу Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького у комісії з конкурсного добору генерального директора будуть представляти мистецтвознавець Олександр Федорук та політики, громадські діячі Микола Томенко і Олександр Поживанов. Ще три члени конкурсної комісії, згідно Закону України "Про культуру", має делегувати Міністерство культури України, з-поміж працівників відомства чи з зовнішнього кола експертів. 

Засідання комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника Львівської національної галереї мистецтв імені Возницького відбудеться 25 серпня 2016 року о 14.00.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.