Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

biomon.org

Четвер, 2 серпня 2012, 13:43

На сесії Львівської облради слухатимуть питання про користування мисливськими угіддями

Депутати Львівської облради заслухають питання про користування мисливськими угіддями Львівщини. Слухання щодо звернення 23 мисливських організацій Львівської області відбудуться сьогодні, 2 серпня, на сесії облради.

 

Поштовхом до розгляду питання стало звернення громадських мисливських організацій Львівської області до голови Львівської облради Олега Панькевича з проханням посприяти їм у надання в користування мисливських угідь, зокрема посприяти у продовженні терміну користування ними. 

“Ситуація є критичною, гострою, тому комісія Львівської облради розглядала це питання не один раз. Відбувалися громадські обговорення у Львівській обласній раді, обговорення питання у районах області, відбувалася нарада управління екології, лісового та мисливського господарства. Питання потребує обговорення на сесії Львівської обласної ради для прийняття необхідних рішень. Проект рішення є готовий, він був на останній сесії, однак ми його перенесли”, - повідомила на президії голова постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради Ірина Сех.

Голова облради Олег Панькевич постановив включити питання до порядку денного сьогоднішньої позачергової сесії Львівської облради, на якій розглядатиметься питання про підписання спікером ВРУ Володимиром Литвином закону «Про засади державної мовної політики»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.