Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

man-go.kiev.ua

Четвер, 2 серпня 2012, 14:13

Між Україною та Індією введений безвізовий режим для дипломатичних осіб

1 серпня 2012 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Про затвердження Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Індія про безвізові поїздки громадян, які користуються дипломатичними паспортами». Про це повідомляє прес-служба міністерства закордонних справ.

 

Ця угода скасовує візовий режим між Україною та Індією та дає можливість взаємних поїздок представників органів державної влади обох країн. 

Положення міжнародного договору передбачають, що громадяни України та громадяни Республіки Індія, які користуються дипломатичними паспортами, можуть в’їжджати та перебувати безвіз на території держави іншої договірної сторони упродовж строку, що не перевищує 90 днів протягом 180 днів з дати першого в’їзду щодо території України та строком до 90 днів щодо території Індії.

Проект постанови погоджений Міністерством внутрішніх справ, Міністерством економічногорозвитку та торгівлі, Міністерством фінансів, Міністерством юстиції, Адміністрацією Державноїприкордонної служби та Службою безпеки України.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.