Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цимбалюк

versii.if.ua

П'ятниця, 26 серпня 2016, 12:10

В Україні потрібно забути про федералізацію, – Михайло Цимбалюк

цимбалюк

Керівник Львівської обласної партійної організації ВО “Батьківщина” Михайло Цимбалюк переконаний, що жодної дискусії про федералізацію України не може бути ні зараз, ні у майбутньому.  

Михайло Цимбалюк на своїй сторінці у Фейсбуці написав, що відсутність єдності в Україні корисна, перш за все, нашому сусіду-агресору Росії.

“Саме у Кремлі найактивніше обговорюють перспективи федеративного устрою України, шукаючи все нових і нових аргументів для того, щоб нав’язати цю дискусію нам, українцям”, – зазначив Цимбалюк.

На думку керівника львівських обласних “батьківщинівців”,  федералізація нашої країни, при активних російських впливах, може призвести до руйнування державності як такої, а саме цього і прагне наш північний сусід.

“Україна і надалі повинна лишатися унітарною державою, об’єднаною спільними цінностями, історією і культурою. Задля того, аби мати змогу жити у єдиній, незалежній державі багато поколінь українців віддавали усі свої сили, а часто і життя, тому зараз ніхто не зможе змусити нас втратити цю омріяну єдність”, – підсумував Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.