Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

radiosvoboda.org

Четвер, 2 серпня 2012, 14:20

Львівська облрада сьогодні проведе спільну позачергову сесію з міськрадою

Депутати Львівської облради та Львівської міської ради сьогодні зберуться на спільну позачергову сесію з приводу підписання головою ВРУ закону про мови. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні, 2 серпня, на президії Львівської облради.

Присутній на президії секретар Львівської міської ради Василь Павлюк запропонував провести спільне засідання для того, щоб, за його словами, депутати міськради не збирались з цього приводу окремо. Голова Львівської облради Олег Панькевич пропозицію підтримав.

Нагадаємо, сьогодні, 2 серпня о 17.00 відбудеться позачергова сесія Львівської облради у зв’язку з підписанням головою Верховної Ради України Володимиром Литвином законопроекту “Про засади державної мовної політики”. Також на сесії розглядатимуть питання про користування мисливськими угіддями у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.