Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євросоюз

5.ua

П'ятниця, 26 серпня 2016, 17:20

Половина українців готові вступити до ЄС, – соцопитування

Євросоюз

Натомість 13% населення України виступила за вступ до Митного союзу.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

51% українців як інтеграційний напрям країни обирає вступ до Європейського Союзу, про що свідчать оприлюднені результати соціологічного опитування компанії Research & Branding Group.

Згідно з даними дослідження, 13% жителів країни виступили за приєднання до Митного союзу з Росією, Білоруссю та Казахстаном.

Ще 27% респондентів вважала за краще б не приєднуватися до жодного із зазначених інтеграційних об'єднань, а 9% взагалі не визначилася з відповіддю.

Результати опитування також засвідчили, що упродовж останніх семи місяців четверо з десяти українців готові скористатися тими можливостями, які для них відкриє введення безвізового режиму з Євросоюзом.

Зазначимо, соцопитування проводили протягом 7-15 липня серед жителів України (за винятком АР Крим, м. Севастополь, непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей).

В дослідженні опитали 1795 респондентів. Середня похибка вибірки становить ±2,4%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.